Sticky Notes Custom made met logo bedrukking

Sticky notes in diverse maten en vormen met uw logo laten bedrukken

Sticky notes, wie kent ze niet. En wie ze kent weet hoe handig ze zijn. Even snel een notitie maken en die op het bureau van een collega neerleggen zonder dat het briefje wegwaait. Of plak het gewoon op het beeldscherm van de computer, dan valt het zeker meteen op. Bij Holland 4 You kunt u sticky notes bestellen in alle vormen en maten. U kunt kiezen voor standaard sticky notes in het vierkant of rechthoekige vorm. Maar u kunt ook blokjes laten maken in een opvallende vorm. Die vallen natuurlijk extra op. Zeker als u uw logo erop laat zetten.

Een ideaal promotiemiddel

Omdat iedereen wel eens zelfklevende notitieblaadjes gebruikt is een blokje sticky notes met uw logo een prima manier om uw merknaam te promoten. Deel ze uit tijdens een beurs, congres of promotie actie op straat en het zal zeker succes hebben. Zorg er wel voor dat uw logo zodanig op de sticky note staat dat er nog voldoende ruimte overblijft om er een aantekening op te schrijven, anders schiet u uw doel voorbij.

Bestel nu grappige sticky notes met uw logo

Wilt u uw klanten of bezoekers van uw stand tijdens een beurs verrassen met een leuke giveaway? Bestel dan nu zelfklevende notitieblaadjes met uw logo in een standaard vorm of in een door u gekozen vorm. De ideale manier om op te vallen. Wij sturen u vooraf een proefdruk per e-mail. U heeft uw bestelling binnen enkele weken in huis. U kunt natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen. Een herhaalde bestelling wordt altijd tegen een aantrekkelijk tarief voor u uitgevoerd, informeer ernaar als uw voorraad sticky notes met logo opraakt.

Zelfklevende memoblokjes Custommade

Bepaal zelf de afmetingen, kleur vorm van uw customized memoblokjes.