Wire-O-spiraalblokken met logo bedrukking

Wire-O spiraalblokken laten bedrukken met uw logo

Een wire-o spiraalblok wordt veel gebruikt voor het maken van aantekeningen. Dankzij de spiraal kunt u eerder gemaakte aantekeningen gemakkelijk terugvinden. Een prima middel om te gebruiken in diverse branches. U kunt nu een wire-o spiraalblok laten voorzien van uw logo of uw bedrijfsnaam. Zowel de kaft als de individuele pagina’s kunnen worden bedrukt met uw logo of een door u opgegeven tekst. De blokken hebben standaard 80 vellen wit houtvrij papier.

Handige spiraalblokken voor diverse gelegenheden

Spiraalblokken met logo kunt u gebruiken als u een hoorcollege volgt of een seminar zodat u gemakkelijk aantekeningen kunt maken. Ook als u een logboek bijhoudt, zoals in de thuiszorg of een incidentenlogboek op kantoor, kunt u hiervoor een spiraalblok gebruiken zodat eerdere notities gemakkelijk terug gevonden kunnen worden. Wel zo makkelijk als informatie met meerdere mensen moet worden gedeeld die niet altijd tegelijk aanwezig zijn. Ook om me te nemen is een spiraalblok met logo ideaal vanwege de compacte afmetingen.

Bestel nu stevige spiraalblokken met logo

Bij Holland 4 You kunt u eenvoudig deze handige wire-o spiraalblokken met logo bestellen. U stuurt ons uw logo of tekst wat door ons wordt voorbereid voor het drukproces. Vervolgens sturen wij u een drukproef per e-mail. Na uw akkoord gaat uw opdracht meteen naar de fabriek om te worden uitgevoerd. U kunt uw bestelling dan binnen enkele weken verwachten. Wilt u een herhaalde bestelling plaatsen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice zodat wij u een speciaal aanbod kunnen doen.

Wire-O-spiraalblokken welke zowel op de omslag als aan de binnenzijde kunnen worden bedrukt met uw tekst of logo. De bedrukte wire-O-spiraalblokken zijn standaard uitgevoerd met 80 vel wit houtvrij offset papier. De spiralen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart of zilverkleurig.

  • Prijzen zijn excl. btw
  • Aantal vel   : 80 vel per blok met 500 grams grijsonderbord
  • Bedrukking : elk vel, éénzijdig bedrukt in 1 t/m 4 PMS kleuren (niet aflopend bedrukt)
  • Verpakking : in handzame dozen.
  • Levertijd : ca.3 weken na goedkeuring
  • Genoemde adviesprijzen zijn incl. cliché en filmkosten.
Vanaf 125 st

Wire-O-Spiraalblokken A5 formaat

Vanaf 125 st

Wire-O-Spiraalblokken A4 formaat