A6 & A7 Notitieblokjes met logo bedrukking

Notitieblok A6 en A7 bedrukt met uw logo

Schrijfblokjes in klein formaat met uw logo zijn ideaal om weg te geven als attentie bij diverse gelegenheden. U kunt ze uitreiken tijdens een promotie actie op straat, maar ook neerleggen op de balie van uw bedrijf zodat een bezoeker er 1 kan pakken. Tip: Zet er een beker met balpennen met uw logo bij, eveneens verkrijgbaar bij Holland 4 You. Deze kleine handzame schrijfblokjes in A6 en A7 formaat passen in iedere handtas of aktetas en gaan dus gemakkelijk overal mee naartoe.

Handig formaat schrijfblokje voor thuis en op het werk

Een klein formaat schrijfblok A6 of A7 met uw logo is ideaal om op iedere plaats snel even een notitie te maken of een telefoonnummer te noteren. Ook privé zijn deze schrijfblokjes erg handig. Voor de boodschappen bijvoorbeeld of om de maten te noteren als u spullen moet gaan halen bij de bouwmarkt. U kunt deze schrijfblokjes full colour laten bedrukken met uw logo en contactgegevens op iedere pagina. Zo ziet de gebruiker bij iedere aantekening die hij maakt de gegevens van uw bedrijf. Een betere reclame is er niet.

Bestel direct uw zakformaat schrijfblokken met logo

Wilt u ook reclame maken met praktische schrijfblokjes in A6 of A7 formaat? Bestel ze dan nu bij Holland 4 You. U ontvangt vooraf een drukproef per e-mail en na uw akkoord wordt uw bestelling binnen 2 weken geleverd. U kunt al vanaf 125 stuks een bestelling bij ons plaatsen. Uw logo wordt indien nodig gratis door ons gevectoriseerd.

Vanaf 250 st

Notitieblokjes A7 formaat, 50 vel per blok

Bedrukte blokjes A7 formaat, 50 vel wit
Vanaf 250 st

Notitieblokjes 84 x 110 mm, wit, 50 vel per blok

Bedrukte Notitieblokjes 84 x 110 mm
Vanaf 250 st

Notitieblokken A6 formaat, 50 vel per blok

Bedrukte Notitieblokken A6
Vanaf 250 st

Notitieblokken A6 formaat, 100 vel per blok

Bedrukte Notitieblokken A6 formaat, 100 vel
Vanaf 250 st

Notitieblokken A6 formaat, 250 vel per blok

Bedrukte Notitieblokken A6 formaat, 250 vel