Kelnerblokjes - Hotelblokken -Specials

Kelnerblokken en hotelblokken met uw logo laten bedrukken

Kelners, serveersters en hotelpersoneel maken graag gebruik van een speciaal notitieblok waarop zij snel en overzichtelijk de bestelling kunnen noteren. Deze kelnerblokken en hotelblokken zijn met logo een ideale reclamedrager voor uw bedrijf. Als u de geschreven bon meegeeft aan de klant dan heeft hij immers gelijk de naam van uw hotel of restaurant bij de hand. Als u ook uw website adres en telefoonnummer laat mee drukken dan is de kans groot dat de klant nog eens terugkomt.

Efficiënt werken met handige horeca notitieblokken

Als u of uw personeel gebruik maakt van kelner notitieblokjes of horecablokken kan er zeer efficiënt worden gewerkt. De bestellingen kunnen vlot worden genoteerd, ook van grotere gezelschappen. Zo kan er ook snel worden doorgewerkt als het druk is in de zaak of op het terras. Dit is goede reclame omdat vlotte bediening vaak een vereiste is voor tevreden klanten en dus een goede omzet. De individuele pagina’s van een kelnerblok of hotelblok worden van uw logo en contactgegevens voorzien voor een extra promotie van uw horecabedrijf.

Bestel nu voordelige kelnerblokken

Wilt u ervan verzekerd zijn dat u altijd voldoende kelnerblokken of hotelblokken op voorraad heeft? Bestel ze dan voordelig en gemakkelijk bij Holland 4 You. U ontvangt voordat wij uw order in productie nemen eerst per e-mail een proefdruk die u moet accorderen. U kunt uw bestelling vervolgens binnen enkele weken verwachten. Wilt u liever eerst een offerte? Neem dan contact met ons op zodat wij u een scherp aanbod kunnen doen.

Vanaf 125 st

Kelnerblokken

Een ideale mogelijkheid om een merk onder de aandacht van het Horeca-publiek te brengen. Veelvuldig toegepast door de grote merken, maar ook minder grote merken maken steeds vaker gebruik van het Kelnerblok.
Vanaf 125 st

Hotelblokken

Specifiek voor het Hotelblok is het geringe aantal blaadjes. Meestal zitten er slechts 5 of 10 blaadjes in het blok, dat op verschillende formaten leverbaar is. Daardoor is het Hotelblok erg voordelig.