Driehoek Kalenders met logo bedrukking

Driehoek kalenders bedrukt met uw logo

De driehoek kalender is één van de populairste reclame uitingen voor veel bedrijven. U kunt deze kalender in platte vorm immers gemakkelijk per post versturen, bijvoorbeeld tegelijk met een kerstwens. Daarnaast staat de driehoek kalender het hele jaar op het bureau en al die tijd bent u met uw log en bedrijfsgegevens in beeld. Een betere manier om reclame voor uw bedrijf te maken is bijna niet denkbaar. Niet voor niets is de driehoekkalender één van de meest populaire relatiegeschenken van bedrijven.

Met een driehoek kalender met logo zet u uw bedrijf op de kaart

Een driehoek kalender met uw logo kunt u ook gemakkelijk uitdelen tijdens een event. Zeker als het jaar op zijn eind loopt en mensen op zoek zijn naar een nieuwe kalender voor het volgende jaar zullen ze dit presentje g raag aannemen. U kunt er behalve uw bedrijfsnaam en logo ook andere informatie op kwijt zoals uw assortiment en verdere contactgegevens. De kalender bevat aan 3 zijden de maanden van het jaar dus kunt u deze aan drie zijden met uw gegevens bedrukken. Zo zijn ze altijd in beeld, ongeacht de maand van het jaar.

Bestel uw driehoekkalenders met logo op tijd

Aan het einde van het jaar is het altijd druk met bestellingen van kalenders. Als u slim bent bestelt u ze wat eerder zodat u ze tijdig in huis heeft voor het nieuwe jaar. Nadat u akkoord bent gegaan met de drukproef die u per e-mail ontvangt wordt uw opdracht direct uitgevoerd. U heeft dan uw bestelling in de meeste gevallen binnen 3 weken in huis.

Driehoek kalenders