Verpakkingen - cadeaupapier - doosjes met eigen bedrukking

Eigen bedrukte doosjes of verpakkingspapier is het visitekaartje van uw bedrijf. Door uw producten in bedrukte doosjes te verzenden, vergroot u daarmee de naamsbekendheid van uw bedrijf. Veel bekende webshops zijn zich er van bewust dat zij worden geassocieerd met de vouwdozen waarin zij hun producten leveren of verpakken en daarom uw cadeaupapier of doosjes bedrukken. Eigen bedrukte doosjes is een perfecte manier van reclame, want persoonlijk vormgegeven bedrukte doos of papier springt direct uit en straalt uit waar uw bedrijf voor staat. Bedrukte doosjes kunnen in 1-, 2-, 3- of full colour worden bedrukt. Full colour is vaak goedkoper dan 1-, 2- of 3-kleurendruk. Bij Holland 4 you kunt u terecht voor eigen bedrukt cadeaupapier, wijndozen, doosjes voor Dopper flessen, cadeauboxen voor waardebonnen of relatiegeschenken, gondeldoosjes, vouwdozen, prachtige dekseldoosjes. De doosjes kunnen worden geleverd in luxe glans-, mat- of soft touch laminaat.

Bedrukte doosjes of verpakkingspapier zijn een goede manier om naamsbekendheid te vergroten, maar heeft nog enkele andere functies en voordelen. Met naar eigen wens bedrukte doosje met naam, logo, afbeelding en kleuren die u bij uw bedrijf passen, laat u uitdrukkelijk zien dat u uw producten serieus neemt. Uw klanten zien dit niet alleen, maar ook potentiële zakelijke partners. Dit kan zelfs de meest onverwachte en positieve gevolgen hebben voor in de toekomst.

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Universele wijndozen incl. full colour bedrukking

Vanaf € 0,92
Verras uw klanten met uw eigen verpakking voorzien van handige autolock sluiting. Deze verpakking is geschikt voor meerdere soorten flessen. De wijndoos is gemaakt van prachtig gelamineerd karton en wordt naar eigen wens rondom Full Colour bedrukt. Zo maak je van een traditioneel relatiegeschenk toch iets unieks en bijzonders.

Wijndozen incl. full colour bedrukking

Vanaf € 0,71
Met je eigen wijn- of champagnedoos maak je van een traditioneel relatiegeschenk iets unieks en bijzonders voor je relaties. We leveren de dozen van luxe gelamineerd 450 grams karton, die geheel naar eigen wens in full colour worden bedrukt.

Dozen voor Dopper steelfles groot incl. full colour bedrukking

Vanaf € 0,65
De dozen gemaakt van fraai gelamineerd karton voor de Dopper flessen worden geheel naar eigen wens in Full Colour aan 6 kanten bedrukt. Deze doos is speciaal voor grotere Dopper Steel flessen, dozen voor de gewone Dopper fles kunnen wij natuurlijk ook leveren.

Dozen voor Dopperfles incl. full colour bedrukking

Vanaf € 0,39
De dozen voor de dopperflessen zijn gemaakt van fraai gelamineerd karton en worden geheel naar eigen wens in full colour bedrukt aan 6 kanten!

Cadeaubox doosjes incl. full colour bedrukking

Vanaf € 0,22
Een fraaie verpakking voor uw cadeau of waardebon en voor het bijsluiten van extra informatie. De De cadeaubox wordt geheel rondom naar eigen wens in full colour bedrukt. Ongevouwen (plano)geleverd en gemaakt van stevig 350 grams luxe glansgelamineerd karton

Cadeaupapier 340 x 500 mm per vel incl. FC bedrukking

Vanaf € 0,09
Meer en meer bedrijven maken gebruik van eigen cadeaupapier. Het cadeau papier wordt geheel naar eigen wens bedrukt in full colour. Dit papier wordt geleverd in vellen van 340 x 500 mm.

Cadeaupapier 500 x 700 mm per vel incl. FC bedrukking

Vanaf € 0,12
Steeds meer bedrijven gebruiken eigen cadeaupapier. Het cadeau papier wordt geheel naar eigen wens bedrukt in full colour. Deze vellen papier van 500 x 700 mm zijn het meest gangbare.

Cadeaupapier 1000 x 700 mm per vel incl. FC bedrukking

Vanaf € 0,20
Eigen cadeaupapier dat kan! Het cadeau papier wordt geheel naar eigen wens bedrukt in full colour.

Vouwdoosjes met stansmes formaat tot 100 x 170 mm

Vanaf € 0,28
Veel relatiegeschenken en promotionele artikelen worden standaard geleverd in goedkope onbedrukte doosjes. Wij leveren en bieden u de mogelijkheid om het neutrale doosje te vervangen door een doosje dat recht doet aan uw relatiegeschenk namelijk geheel naar eigen wens bedrukt.

Vouwdoosjes met stansmes formaat tot 140 x 170 mm

Vanaf € 0,29
Uw product in een geheel naar eigen wens bedrukt doosje is nou net het verschil dan die witte neutrale standaard doosjes.

Vouwdoosjes met stansmes formaat tot 225 x 170 mm

Vanaf € 0,31
Veel relatiegeschenken en promotionele artikelen worden standaard geleverd in goedkope onbedrukte doosjes. Wij leveren en bieden u de mogelijkheid om het neutrale doosje te vervangen door een doosje dat recht doet aan uw relatiegeschenk namelijk geheel naar eigen wens bedrukt.

Vouwdoosjes met stansmes formaat tot 140 x 340 mm

Vanaf € 0,32
Voorzie uw relatiegeschenk of promotie artikel van een customized bedrukt doosje.

Vouwdoosjes met stansmes formaat tot 225 x 340 mm

Vanaf € 0,34
Een prachtig relatiegeschenk of artikel in een standaard wit doosje heeft weinig waardet recht doet aan uw relatiegeschenk namelijk geheel naar eigen wens bedrukt.

Vouwdoosjes met stansmes formaat tot 470 x 170 mm

Vanaf € 0,34
Verhoog de waarde van uw product met een doosje dat naar eigen wens fc wordt bedrukt.

Vouwdozen met stansmes formaat tot 480 x 350 mm

Vanaf € 0,43
Verpak uw product in een doosje dat recht doet aan uw kwaliteit, namelijk geheel naar eigen wens bedrukt.

Luxe dozen E-golf karton 128x198x43 mm

Vanaf € 1,07
Schitterende kartonnen doosjes gemaakt van gecacheerd golf karton. De doosjes worden full colour bedrukt en kunnen met verschillende laminaten worden afgewerkt.

Luxe dozen E-golf karton 185x240x100 mm

Vanaf € 1,98
Luze kartonnen doosjes van gecacheerd golf karton. De doosjes worden full colour bedrukt en kunnen met verschillende laminaten worden afgewerkt.

Brievenbusdoosjes incl. full colour bedrukking

Vanaf € 0,45
Opvallend en prachtige full colour bedrukte brievenbusdozen  formaat welke voldoen aan de normen van het busbezorgingstarief. Zo bespaart u aanzienlijk op uw verzendkosten.

Dekseldoosjes 19x65x115 mm incl. full colour bedrukking

Vanaf € 0,59
Hele mooie doosjes met een losse deksel. Het doosje wordt compleet in elkaar gezet geleverd en ze is gemaakt van luxe gelamineerd karton dat geheel naar uw wens in full colour wordt bedrukt.

Dekseldoosjes 100x100x100 mm incl. full colour bedrukking

Vanaf € 0,79
Fraaie doosjes met een losse deksel. Het doosje wordt compleet in elkaar gezet geleverd en ze is gemaakt van luxe gelamineerd karton dat geheel naar uw wens in full colour wordt bedrukt.

Popcorn dozen incl. full colour bedrukking

Vanaf € 0,34
Popcorn dozen welke geheel naar wens in full colour kunnen worden bedrukt. De popcorn doosjes zijn van 350 grams wit karton in worden standaard in zijdeglans lak afgewerkt en kunnen met een gladde of gegolfde bovenkant worden geleverd.

Sleeves ongevouwen formaat tot 115 x 340 mm

Vanaf € 0,27
Verhoog de attentie waarde van een geschenkdoos middels een eigen bedrukte sleeve om de doos.

Sleeves ongevouwen formaat tot 170 x 225 mm

Vanaf € 0,27
Sleeves geven geschenken, die in een gewoon eenvoudig doosje zitten, meer cachet te geven. De sleeve wordt precies op maat gemaakt en geheel naar wens in Full Colour bedrukt en kan bovendien luxe gelamineerd worden.

Sleeves ongevouwen formaat tot 225 x 340 mm

Vanaf € 0,29
Sleeves geven uw geschenkdozen meer cachet!

Sleeves ongevouwen formaat tot 470 x 170 mm

Vanaf € 0,29
Verhoog de attentie waarde van uw producten welke in een standaard doos zijn verpakt middels naar eigen wens bedrukte sleeves. De sleeve kan voor uw dozen precies op maat worden gemaakt en naar wens in Full Colour worden bedrukt.

Sleeves ongevouwen formaat tot 480 x 350 mm

Vanaf € 0,36
Met sleeves trekken uw artikelen of producten in de doos veel sneller de aandacht!