Speelkaarten en spellen naar eigen wens bedrukt

Bij Holland4you kunt uw eigen speelkaarten, memoryspellen en kwartetspellen geheel naar wens in full colour laten bedrukken. Voor bedrijven, organisaties, verenigingen is het leuk om je eigen spel in jouw stijl te laten bedrukken. De speelkaarten kunnen in verschillende talen naar eigen wens zelfs in een bedrukt doosje of alleen met banderol voor bijvoorbeeld Bridgeclubs. Kortom uniek en leuk uw eigen bedrukte speelkaarten of spellen voor een scherpe prijs!

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Memoryspel van 350 gr MC karton in doosje

Vanaf € 0,82
Creeer uw eigen memoryspel in een gelamineerd doosje. De 48 kaartjes (de rugzijde en tweemaal 24 memoryzijdes) zijn geheel vrij in Full Colour te bedrukken. Ook het doosje wordt naar eigen ontwerp rondom in Full Colour bedrukt.

Europa memoryspel van 350 gr MC karton in doosje

Vanaf € 0,77
Standaard Memoryspel in een gelamineerd doosje.Het doosje en de speelzijdes zijn bedrukt met monumenten van Europa. Eenzijde van de kaartjes zijn geheel vrij in Full Colour te bedrukken.

Kwartetspel in doosje (kaartjes 56 x 87 mm)

Vanaf € 0,69
Breng uw promotionele boodschap op een spelenderwijs over met een Kwartetspel! De kwartetspel kaarten worden naar eigen wens full colour gedrukt op mooi 350 grams karton, bovendien wordt het kartonnen doosje luxe hoogglans gelamineerd en naar eigen ontwerp full colour bedrukt.

Kwartetspel in doosje (kaartjes 66 x 100 mm)

Vanaf € 0,94
Spelenderwijs uw promotionele boodschap overbrengen met een Kwartetspel! De kwartetspel kaarten worden naar eigen wens full colour gedrukt op mooi 350 grams karton, bovendien wordt het kartonnen doosje luxe hoogglans gelamineerd en naar eigen ontwerp full colour bedrukt.

Kaartspel voor Bridge clubs incl. full colour bedrukking

Vanaf € 0,87
Speciaal voor Bridge clubs hebben deze kaarten een banderol en geen doosje.De Speelkaarten zijn gemaakt 320 grams echt speelkaarten karton en hebben het internationale Bridge-formaat. De rugzijde van iedere kaart wordt geheel naar wens in Full Colour bedrukt.

Kaartspel in doosje incl. full colour bedrukking

Vanaf € 0,94
Kaartspellen met speelkaarten van 320 grams echt speelkaarten karton in het internationale Bridge-formaat. De rugzijde van alle speelkaarten en het hoogglans gelamineerde doosje kunnen geheel naar wens in Full Colour worden bedrukt. Deze Kobaldeck speelkaarten zijn van absolute topkwaliteit. De kaarten kunnen aflopend bedrukt worden, maar wij adviseren een wit boord van 4 mm, omdat de kaarten dan langer mooi blijven.

Kaartspel in transparant doosje

Vanaf € 1,03
De speelkaarten van 320 grams echt speelkaarten karton in het internationale Bridge-formaat. De rugzijde van iedere speelkaart wordt naar eigen wens in Full Colour bedrukt. De speelkaarten worden in een neutraal (onbedrukt) transparant PP kunststof doosje verpakt en geleverd.

Kaartspel in luxe doosje incl. full colour bedrukking

Vanaf € 1,60
Speelkaarten van 320 grams echt speelkaarten karton in het internationale Bridge-formaat. De rugzijde van alle speelkaarten en de deksel van het luxe gelamineerde doosje worden geheel naar eigen ontwerp in Full colour bedrukt.

2 kaartspellen in luxe doosje incl. full colour bedrukking

Vanaf € 3,69
2 stuks kaartspellen, met banderol, in een prachtig all-over in Full Colour te bedrukken gelamineerd doosje. De speelkaarten zijn gemaakt van 320 grams echt speelkaarten karton en hebben het internationale Bridge-formaat.