Speciale papieren producten met logo bedrukking

Naast de standaard schrijfblokken, notitieblokken, kalenders, presentatiemappen, kelnerblokken en hotelblokken leveren wij ook speciale en unieke papieren producten die geheel naar wens kunnen worden bedrukt. Denk aan puzzelboekjes, spellen, waaiers, schriften, congresblokken, meetlinten, speelkaarten etc.

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

A5 congresblokken incl. full colour omslag, 10 vel per blok

Vanaf € 0,79
Sommige gasten tijdens een congres vergeten vaak een schrijfblok mee te nemen om notities te maken, daarvoor zijn A5 Congres schrijfblokken een uitkomst.

A5 congresblokken incl. full colour omslag, 25 vel per blok

Vanaf € 0,91
Biedt uw gasten tijdens een seminar of congres een A5 Congres schrijfblok aan voorzien van een geheel naar wens bedrukte full colour omslag. Belangrijke notities worden dan niet vergeten en uw bedrukking op de cover gaat mee naar huis.

A5 congresblokken incl. full colour omslag, 50 vel per blok

Vanaf € 1,17
A5 Congres schrijfblokken zijn ontzettend handig en representatief, waarvan de dubbele 350 grams omslag in Full Colour wordt bedrukt.

Schriften A6 formaat

Vanaf € 0,16
A6 schriftjes met een stevige Full Colour bedrukte 250 grams omslag. Het binnenwerk van 80 grams wit papier is vrij bedrukbaar, al dan niet met lijntjes en/of ruitjes.

Schriften A5 formaat

Vanaf € 0,26
A5 schriften met een stevige Full Colour bedrukte 250 grams omslag. Het binnenwerk van 80 grams wit papier is vrij bedrukbaar, al dan niet met lijntjes en/of ruitjes.

Schriften A4 formaat

Vanaf € 0,44
Schriften A4 formaat met een stevige Full Colour bedrukte 250 grams omslag. Het binnenwerk van 80 grams wit papier is vrij bedrukbaar, al dan niet met lijntjes en/of ruitjes.

Meellint 1 mtr van 250 gr MC karton incl. full colour bedrukking

Vanaf € 0,14
Meetlint van 1 mtr gemaakt van 250 grams MC karton voorzien van boorgat zodat deze makkelijk kan worden opgehangen

Puzzelboekjes

Vanaf € 0,44
Altijd leuk een puzzelboekje om weg te geven of te krijgen! 

Kinder puzzelboeken

Vanaf € 0,44
Volop puzzelplezier voor kinderen tot circa 12 jaar.

Waaiers 56 x 87 mm van 350 grams karton

Vanaf € 0,47
Handige kartonnen waaiers voor promotie en informatie van nieuwe producten, kleuren, diensten en stalen. Handig als handleiding, of om overzichtelijk en snel een assortiment te presenteren.

Waaiers 86 x122 mm van 350 grams karton

Vanaf € 0,50
Kleuren, diensten, producten en stalen snel en overzichtelijk weergeven in een handzame waaier.

Waaiers 59 x176 mm van 350 grams karton

Vanaf € 0,50
Handzame gelamineerde kartonnen waaiers voor presentatie van producten, handleiding of kleuren stalen.

Knakboxen incl. full colour bedrukking

Vanaf € 1.19
De Knakbox laat zich versturen of overhandigen als mooi full colour bedrukt 350 grams kartonnen doosje met 80 grams memoblaadjes. Na ontvangst kan het gemakkelijk op het bureau worden geplaatst.

Pop-Up cover memoblokken 10 x 7,5 cm

Vanaf € 0,54
Zelfklevende memo-blaadjes in een full colour opvallende bedrukte omslag, de stansing in de 350 grams omslag kan in elke gewenste vorm en is op te zetten tot een ware display. De eerste maat is de lijmspoorzijde.

Pop-Up cover memoblokken 12,5 x 7,5 cm

Vanaf € 0,69
Blokjes met zelfklevende 50 vel memo-blaadjes in een full colour opvallende bedrukte omslag, de stansing van de 350 grams omslag kan in elke gewenste vorm en is op te zetten tot een ware display. De eerste maat is de lijmspoorzijde.

Pop-Up cover memoblokken 10 x 15 cm

Vanaf € 0,91
Memoblokjes met zelfklevende blaadjes in een full colour opvallende bedrukte omslag, de stansing van de 350 grams omslag kan in elke vorm en is op te zetten tot een waar display op bureau. De eerste maat is de lijmspoorzijde.