Kalenders met logo bedrukking

Driehoek kalenders bedrukt met uw logo

Een kalender is één van de populairste reclame uitingen voor veel bedrijven. U kunt kalenders in platte vorm immers gemakkelijk per post versturen, bijvoorbeeld tegelijk met een kerstwens. Daarnaast staat een kalender het hele jaar op het bureau of aan de wand en al die tijd bent u met uw logo en bedrijfsgegevens in beeld. Een betere manier om reclame voor uw bedrijf te maken is bijna niet denkbaar. Niet voor niets is de driehoekskalender één van de meest populaire relatiegeschenken van bedrijven.

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Driehoek kalenders incl. FC bedrukking 1 zijdig

Vanaf € 0,20
Praktisch en goedkope reclamedrager voor op bureau

Bureau kalenders A6 250 gr wit incl. FC bedrukking

Vanaf € 0,57
Pakkende foto's, een sterke slogan, een duidelijke boodschap; wedden dat u een blijvende indruk achterlaat bij uw klanten en prospects. De dubbelzijdig Full Colour bedrukte bladen van 250 grams wit karton worden samen met de stevige driehoek standaard wire-o gebonden

Bureau kalenders A5 250 gr wit incl. FC bedrukking

Vanaf € 0,67
Ondanks computers en laptops zijn deze bureaukalenders handig voor op uw bureau. En door pakkende foto's of een sterke slogan laat dit een blijvende indruk achter bij uw klanten en prospects. De dubbelzijdig full colour bedrukte bladen van 250 grs wit karton worden samen met de stevige driehoek standaard wire-o gebonden.

Bureau kalenders 170 x120 mm 250 grams wit incl. FC bedrukking

Vanaf € 0,57
Kartonnen bureaukalenders blijven handig voor op uw bureau ondanks de aanwezigheid van uw computer of laptop.

Wand kalenders 15 x 21 cm 250 gr wit incl. FC bedrukking

Vanaf € 0,57
Een kartonnen wandkalender, met zijn individueel karakter, wordt nog steeds bijzonder geapprecieerd. Verras uw relaties met een geheel eigen wandkalender voorzien van alle voor u belangrijke gegevens. De bladen van 250 grams wit karton worden wire-o gebonden en voorzien van een ophanghaak.

Wand kalenders 21 x 30 cm 250 gr wit incl. FC bedrukking

Vanaf € 0,69
Een wandkalender van karton in full colour, wordt nog steeds gewaardeerd. Verras uw relaties met een geheel eigen wandkalender voorzien van alle voor u belangrijke gegevens. De bladen worden wire-o gebonden en voorzien van een ophanghaak.

Wand kalenders 25 x 35 cm 250 gr wit incl. FC bedrukking

Vanaf € 0,71
Verras uw relaties met een geheel eigen wandkalender voorzien van alle voor u belangrijke gegevens. De bladen van 250 grams wit karton worden wire-o gebonden en voorzien van een ophanghaak.

Wand kalenders 31 x 45 cm 250 gr wit incl. FC bedrukking

Vanaf € 1,02
Kartonnen wandkalenders worden nog steeds bijzonder geapprecieerd. Uw relaties kijken dagelijks op deze wandkalender welke is voorzien van alle voor u belangrijke gegevens. De bladen van 250 grams wit karton worden wire-o gebonden en voorzien van een ophanghaak.

Piramide kalenders incl. FC bedrukking 1 zijdig

Vanaf € 0,20
Een echte topper! Lift mee op het succes van deze speelse kalender en bestel ze vandaag nog. Ongevouwen geleverd en gemaakt van stevig 350 grams luxe gelamineerd karton en wordt geheel naar wens in Full Colour bedrukt.

Verjaardags kalenders 15 x 30 cm 250 gr wit incl. FC bedrukking

Vanaf € 0,65
Een verjaardagskalender is een nuttig geschenk; uw relatie hangt hem gegarandeerd op een centrale plaats, waardoor uw Full Colour reclame extra "in the picture" komt. De bladen van 250 grams wit karton worden wire-o gebonden en voorzien van een ophanghaak.

Verjaardags kalenders 21 x 30 cm 250 gr wit incl. FC bedrukking

Vanaf € 0,75
Een verjaardagskalender is altijd een leuk en handig promotie artikel; uw relatie hangt hem gegarandeerd op een centrale plaats, waardoor uw reclame extra aandacht krijgt.

Met een driehoek kalender met logo zet u uw bedrijf op de kaart

Een driehoek kalender met uw logo kunt u ook gemakkelijk uitdelen tijdens een event. Zeker als het jaar op zijn eind loopt en mensen op zoek zijn naar een nieuwe kalender voor het volgende jaar zullen ze dit presentje g raag aannemen. U kunt er behalve uw bedrijfsnaam en logo ook andere informatie op kwijt zoals uw assortiment en verdere contactgegevens. De kalender bevat aan 3 zijden de maanden van het jaar dus kunt u deze aan drie zijden met uw gegevens bedrukken. Zo zijn ze altijd in beeld, ongeacht de maand van het jaar.

Bestel uw driehoekkalenders met logo op tijd

Aan het einde van het jaar is het altijd druk met bestellingen van kalenders. Als u slim bent bestelt u ze wat eerder zodat u ze tijdig in huis heeft voor het nieuwe jaar. Nadat u akkoord bent gegaan met de drukproef die u per e-mail ontvangt wordt uw opdracht direct uitgevoerd. U heeft dan uw bestelling in de meeste gevallen binnen 3 weken in huis.