Page marker sets met logo bedrukking

Page marker sets bedrukt met uw logo

Page markers zijn enorm handig om uw documenten snel te ordenen. Als u deze felgekleurde page markers in een stapel documenten gebruikt kunt u snel en gemakkelijk het juiste document vinden. Ideaal tijdens een gesprek met een klant of tijdens een vergadering. Bij Holland 4 You kunt u handige mapjes met page markers met uw logo bestellen. Een ideaal presentje om weg te geven om uw merknaam te promoten.

Breng uw merknaam onder de aandacht

Staat u binnenkort op een beurs of heeft u een bedrijfspresentatie? Bestel dan de handige page marker sets met logo. Een leuk presentje om aan stand bezoekers of aanwezigen mee te geven. De cover wordt in full colour bedrukt met uw logo, een fraaie afbeelding naar keuze of een vrije tekst, zoals bijvoorbeeld het motto van uw bedrijf. Op deze manier vestigt u op een leuke manier de aandacht op uw onderneming. De page markers worden graag gebruikt zowel thuis als op het werk of op school. U doet er dus iedereen een plezier mee en uw merknaam komt prominent in beeld.

Bestel nu voordelige page marker sets met uw logo

Bent u op zoek naar een leuk en nuttig presentje voor promotie van uw bedrijf? Bestel dan vandaag nog deze handige page marker sets met uw logo. U kunt ze ook heel gemakkelijk per post versturen. Wij sturen u vooraf een drukproef die u kunt beoordelen voordat wij uw opdracht in productie nemen. De levertijd bedraagt maximaal 3 weken. Wilt u liever eerst een offerte? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een scherp aanbod.

Handige page marker sets met 100 neon gekleurde markers in een matchbook, luxe gelamineerd en geheel naar wens aan alle zijden in full colour bedrukt. De page markers zijn goedkoop om per post naar uw relaties te verzenden. Zeer gewild op kantoor, school of thuis. Uw documenten snel snel en overzichtelijk bereikbaar waardoor tijd en geld worden bespaart.

Vanaf € 0,74

Page markersets

Zeer handig om uw documenten in mappen met zelfklevende neon gekleurde markerstrips aandacht te geven. Scheelt een heleboel tijd! 

SPService
SP-60102
7434006635653
Levertijd:ca. 7 werkdagen na akkoord mailproef
Vanaf € 0,87

Sticky Thumbs markersets

Vrolijke markerset met 40 gekleurde zelfklevende Thumbs-Up Markers. De luxe gelamineerde omslag van 350 grams wordt geheel naar uw wens aan alle vier de zijden in Full Colour bedrukt.
SPService
SP-719540
7434006859837
Levertijd:ca. 7 werkdagen na akkoord mailproef
Bestel