Kelnerblokjes - Hotelblokken -Specials

Kelnerblokken en hotelblokken met uw logo laten bedrukken

Kelners, serveersters en hotelpersoneel maken graag gebruik van een speciaal notitieblok waarop zij snel en overzichtelijk de bestelling kunnen noteren. Deze kelnerblokken en hotelblokken zijn met logo een ideale reclamedrager voor uw bedrijf. Als u de geschreven bon meegeeft aan de klant dan heeft hij immers gelijk de naam van uw hotel of restaurant bij de hand. Als u ook uw website adres en telefoonnummer laat mee drukken dan is de kans groot dat de klant nog eens terugkomt.

Efficiënt werken met handige horeca notitieblokken

Als u of uw personeel gebruik maakt van kelner notitieblokjes of horecablokken kan er zeer efficiënt worden gewerkt. De bestellingen kunnen vlot worden genoteerd, ook van grotere gezelschappen. Zo kan er ook snel worden doorgewerkt als het druk is in de zaak of op het terras. Dit is goede reclame omdat vlotte bediening vaak een vereiste is voor tevreden klanten en dus een goede omzet. De individuele pagina’s van een kelnerblok of hotelblok worden van uw logo en contactgegevens voorzien voor een extra promotie van uw horecabedrijf.

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Kelnerblokken 50 vel 80 grams wit

Vanaf € 0,21
Kelnerblokken 62x148 mm , 50 vel 80 grams wit per blokje
Ideaal voor het opnemen van bestellingen in de horeca

Hotelblokken A6, 10 vel 80 grams wit

Vanaf € 0,12
Hotelblokken A6, 10 vel grams wit per blokje, handig voor gasten op een seminar

Hotelblokken A5, 10 vel 80 grams wit

Vanaf € 0,15
Hotelblokken A5, 10 vel grams wit per blokje, uw gasten kunnen daarmee notities maken tijdens een presentatie

Hotelblokken A4, 10 vel 80 grams wit

Vanaf € 0,28
Hotelblokken A4, 10 vel grams wit per blokje, klanten of bezoekers maken er graag gebruik van

Bestel nu voordelige kelnerblokken

Wilt u ervan verzekerd zijn dat u altijd voldoende kelnerblokken of hotelblokken op voorraad heeft? Bestel ze dan voordelig en gemakkelijk bij Holland 4 You. U ontvangt voordat wij uw order in productie nemen eerst per e-mail een proefdruk die u moet accorderen. U kunt uw bestelling vervolgens binnen enkele weken verwachten. Wilt u liever eerst een offerte? Neem dan contact met ons op zodat wij u een scherp aanbod kunnen doen.