Bureau onderleggers met logo bedrukking

Bureau onderleggers laten bedrukken met uw logo

Een bureau onderlegger is een zeer gewild attribuut op iedere werkplek. Een ideale onderlegger om comfortabel te kunnen werken en bovendien de mogelijkheid om tijdens een telefoongesprek of andere werkzaamheden snel aantekeningen te kunnen maken. Daarom worden ze op veel kantoren standaard gebruikt. Bij Holland 4 You kunt u bureau onderleggers laten drukken in twee handzame formaten. Daarnaast heeft u de keuze uit een blok met 25 of met 50 vel bedrukt papier.

Breng uw boodschap op een prominente manier

Een bureau onderlegger bedrukt met uw logo is één van de meest in het oog springende manieren om uw merk- of bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. De bureaulegger ligt immers altijd op het bureau en de gebruiker ziet dagelijks uw boodschap. U kunt zelf kiezen welke gegevens u op de bureaulegger wilt laten drukken. Naast uw logo en bedrijfsnaam kunnen dat uw contactgegevens zijn of korte informatie over de diensten en producten die u levert. Een bureau onderlegger is dan ook een ideaal presentje om weg te geven tijdens een beurs of congres.

Bestel nu deze handige bureau onderleggers

Holland 4 You levert bureau onderleggers met logo met 70 grams houtvrij papier, gelijmd op een grijs onderbord. U ontvangt na het plaatsen van uw order eerst een proefdruk per e-mail. Zodra u hier uw akkoord op geeft wordt uw opdracht geproduceerd. Levering geschiedt doorgaans binnen uiterlijk 3 weken. Heeft u vragen over onze bureau onderleggers of onze overige producten? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

Scherpgeprijsde bedrukte bureau onderlegger schrijfblokken

De bureau onderleggers zijn standaard met 25 of 50 vel 70 grams wit houtvrij offset papier kopgelijmd op grijskarton onderbord. De bureau onderleggers zijn in 2 maten verkrijgbaar 49 x 34 cm of 59,4 x 42 cm. Bureau-onderleggers, een van de beste promotiemiddelen die er zijn. Een reclamedrager, die de ontvanger zeker een jaar of soms zelfs twee jaar prominent op zijn bureau heeft liggen. Iedere dag wordt u gezien. Uw naam, uw boodschap uw assortiment, alles wat u erop laat drukken. Als u de kosten afzet tegen de effectieve reclame en de duurzaamheid zijn de kosten zeer laag. Standaard met 25 of 50 vel. Een geweldig promotie-artikel ! Het minimum aantal die wij standaard hanteren is 125 stuks.

  • Prijzen zijn excl. btw
  • Specificatie : 70 gr houtvrij wit offset papier, kopgelijmd op grijsonderbord
  • Bedrukking : elk vel, éénzijdig bedrukt in 1 t/m 4 PMS kleuren
  • Verpakking : in handzame dozen.
  • Levertijd : ca. 2-3 weken na goedkeuring digitale mailproef
  • Genoemde adviesprijzen zijn incl. cliché en filmkosten.
Vanaf 125 st

Bureau onderleggers (klein) 25 vel

Vanaf 125 st

Bureau onderleggers (klein) 50 vel

Vanaf 125 st

Bureau onderlegger (groot) 25 vel

Vanaf 125 st

Bureau onderlegger (groot) 50 vel